Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

menu

Kirjaudu sisään
German
French
Dutch
French
English
French

Unohditko salasanasi?

Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA. Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Rekisteröidy nyt

Löydä korkeasti koulutettuja sinkkuja läheltäsi


Olen

Etsin

error

Harkittua kumppaninhakua

Saat sinulle sopivia kontaktiehdokkaita, jotka valikoidaan henkilökohtaisen persoonallisuustestisi pohjalta.

Hienovaraisuus ja turvallisuus

Nauti ensiluokkaisesta tietosuojasta, todennetuista profiileista ja tarkistetuista kuvista.

Koulutettuja sinkkuja

Aika rakastua: tapaa aitoja, koulutettuja sinkkuja.

Hanki Academic Singles-sovellus nyt!

Miksi Academic Singles on oikea valinta

Tapaa täydellinen kumppanisi

 • Löydä se oikea!

  Tieteellisesti suunnitellun kyselylomakkeemme ansiosta, Academic singles ehdottaa sinulle ainoastaan kanssasi yhteensopivia kumppaniehdokkaita. Täytä kyselylomake, saat persoonallisuusarviosi ja listan kumppaniehdokkaista. Kaikki tämä täysin ilmaiseksi ja ilman velvotteita.

 • Huolehdimme yksityisyydestäsi.

  Lupaamme, etteivät mitkään henkilökohtaiset tietosi eivätkä kumppaniehdokkaidesi kanssa käymäsi keskustelut ole kolmansien osapuolien saatavilla.

 • Tutustuminen on helppoa

  Katso osumasi. Yksityiskohtaiset profiilit auttavat näkemään, mitä yhteistä teillä on. Aloita lähettämällä hymy, vilkutus tai kehu ja aloita keskustelu, jotta opitte tuntemaan toisenne paremmin.

 • Academic Singles – turvallisuusohjeet

  Academic Singles mahdollistaa turvallisen ja helpon deittailun - Academic Singles paitsi antaa sinun löytää etsimäsi deitin myös varmistaa turvallisen ympäristön. Meillä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät deittailusta turvallista. Academic Singles verkkoturvallisuus

Videopuhelut!

Videopuhelut: uusi jännittävä tapa tutustua
 • Luottamus. Keskustele intellektuellien sinkkujen kanssa videotapaamisissa. Löydä kipinä verkossa ennen kuin tapaatte kasvotusten.
 • Täysi kontrolli. Sinä itse päätät milloin, kenen kanssa ja kuinka kauan videopuhelu kestää. Järjestä videotreffit sen kumppaniehdokkaan kanssa jolle olet viestitellyt!
 • Anonymiteetti. Jäsenemme eivät pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi. Sinä päätät itse mitä tietoja haluat jakaa, ja olet aina anonyymisti ja suojattuna sivustollamme.
 • Turvallinen. Kaikki videopuheluamme käyttävät kontaktit on suojattu 128-bittisellä SSL-salauksella. Yhteystiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot eivät näy kolmansille osapuolille. Täysi anonymiteetti on ensisijainen prioriteettimme.

Tieteellinen persoonallisuustesti

Kohdennetut deittipalvelut toimivat

Academic Singles-palvelussa imago ja suorituskyky on synkronoitu. EDUT: tieteelliset persoonallisuustestit ja vakavasti otettavat kumppanisuositukset, jotka sopivat täydellisesti persoonallisuuteesi.

Kyselylomakkeemme tarkastelee asennettasi, mielipiteitäsi, halujasi ja odotuksiasi. Tuloksena saatava henkilökohtainen profiili on kumppaninhaun ja sopivien kumppanien löytämisen pohja halutussa kaupungissa tai halutulla alueella.

Oletko kiinnostunut?

Kokeile Academic Singlesia ilman velvoitteita

Oletko kiinnostunut Academic Singlesista? Rekisteröidy ilmaiseksi verkossa tai sovelluksen kautta - rakkausseikkailu alkaa! Edut: mahdollisuus täyttää persoonallisuustesti ja saada monia kumppaniehdokkaita ilmaiseksi. Kumppaninetsintä suomalaisen kumppaninetsintäpalvelun Academic Singlesin kanssa todellakin toimii!

Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen luodaan profiili ja sinulle annetaan neuvoja kumppaninetsintään, jonka ansiosta sinulle ehdotetaan sopivia kumppaniehdokkaita ja näin ollen myös menestyksen todennäköisyys kumppaninetsinnässä on korkea. Rekisteröitymisen jälkeen voit etsiä, katsoa ja ottaa yhteyttä muihin Suomessa asuviin sinkkuihin. Deittailu, kuvat ja chat ovat ainoastaan Premium-jäsenten käytettävissä.

Tee testi ja löydä se oikea

Jäsenten menestystarinoita

*Yksityisyyden suojaamiseen liittyvistä syistä käytämme tässä esimerkkikuvia.

Premium-kumppaninhaku löytää eliittiluokan romanttisia sinkkuja

Olitpa sitten lääkäri tai liikemies, nuori tai vanha, Helsingistä tai Oulusta, hoikka tai tukeva - persoonallisuus on tärkeää verkkodeittailussa. Jos etsit pysyvää suhdetta Suomesta palvelumme kautta, niin haluat olla varma, että etsit sitä oikeaa kumppania. Korkealuokkaiset, sinulle sopivat, ammattimaiset kumppaniehdotuksemme takaavat ystävällisen, tasapainoisen ja pitkäkestoisen suhteen. Tästä kuuluu kiitos ammattimaiselle kumppaninetsintäjärjestelmällemme - resepti menestykseen.

Henkilökohtaisia kumppaniehdokkaita tositarkoituksella - anonyymisti, ilman ärsyttäviä valeprofiileja, turvattomia liiketapoja tai roskapostia

Rekisteröidy Premium-jäseneksi - ainoastaan rekisteröitymisen jälkeen ihmiset voivat ottaa yhteyttä toisiin Academic Singlesissä chatin, sähköpostin ja sovelluksen kautta ja sopia tapaamisista. Tämä auttaa ehkäisemään ei-toivottuja sähköposteja ja roskapostia Saapuneet-kansiossasi. Nimet ja kuvat pysyvät anonyymeinä deitti-ilmoituksissa. Sinä päätät jos ja milloin potentiaaliset partnerit saavat nähdä kuvasi chatissa tai sähköpostissa. Academic Singles on yksi Suomen turvallisimmista ja maineikkaimmista korkealuokkaisista sinkkusivustoista.


Note: we do not provide our service to customers with Luxembourg residence. If you are a Luxembourg resident you're not allowed to register for the service.